Български   English
 
   Лиценз    Кариери    Кандидатстване    Контакти  
Програми за работа Програми за обучение Програми за работа и обучение
 
     
 
  Програми за обучение - Гърция - Езикови курсове
Австралия
Австрия
Белгия
Великобритания
Германия
Гърция
Висше образование
> Езикови курсове
Дания
Израел
Испания
Италия
Канада
Кипър
Малта
Норвегия
САЩ
Финландия
Франция
Холандия
Швеция
 Програми за обучение - Гърция - Езикови курсове

Ако искате да учите чужд език най-добър резултат ще постигнете ако го изучавате в неговата естествена среда. В Гърция съществуват много организации, които предлагат езикови курсове за различни възрастови групи.

Видове езикови курсове:

  • Стандартни – Обучението се провежда в групи от 6 до 10 души. Курсът обхваща 20 урока седмично. Курс по гръцки език, предназначен за всеки, който използва езика в реални ситуации.

  • Бизнес гръцки език - Провеждат се два пъти седмично. Курсът обхваща 20 урока седмично. Предназначен е за хора, които искат да обогатят своя речников запас и своята граматика, което ще им позволи свободно да комуникират в широк диапазон от бизнес ситуации – Бизнес срещи, преговори, презентации и други.

  • Полуинтензивни – Обучението се провежда в малки групи до 10 души. Курсът обхваща 6 урока седмично. Този вид курс е предназначен за всички, които имат желание да започнат изучаването на чужд език, но нямат достатъчно свободно време за посещение на учебните занятия.

  • Интензивни – Обучението се провежда в групи от 6 до 12 души. Курсът обхваща 20 часа седмично. Подходящ е всеки, който иска да подобри своето ниво на владеене на английски език за сравнително кратко време.

  • Старогръцки – Курсът обхваща 20 урока седмично. Подходящ е всички, които искат да имат познания по един от най-старите езици в света.

За повечето от курсовете няма изискване за предварително ниво на познаване на гръцкия език и все пак е желателно да имате някаква основа.

Цените за обучение варират според продължителността и вида на курса, който сте избрали. Най-общо цените варират между 600 и 1 100€.

В тези цени обикновено са включени учебните материали, входящ тест за определяне на нивото, безплатен достъп до интернет, сертификат за езиковия курс.

Цените за настаняване също се различават според вида, който сте си избрали. Предлагат се няколко варианта за настаняване – приемно семейство, общежитие или частна квартира.

 
Принтирай страницата  Към началото
 
Преводи и легализация   Застраховки   Билети   Туристическа агенция Висталис
 
гр. Пловдив, ул. Отец Паисий №14;
тел.: 032 26 88 00; 0897 80 61 86

Програми за работа
Англия
САЩ
Гърция
Канада
Австралия
Западна Eвропа
Програми за обучение
Австралия
Австрия
Белгия
Великобритания
Германия
Гърция
Дания
Израел
Испания
Италия
Канада
Кипър
Малта
Норвегия
САЩ
Финландия
Франция
Холандия
Швеция
Програми за работа и обучение
Англия
САЩ
Франция

© 2000-2018 www.new-century.org. Всички права запазени